Fotogalerij Maken

Digital Camera Software
Photo Website
English · 中文 · Español · 日本語 · Português · Deutsch · Français · Nederlands
Foto album maken

Functionaliteit

HTTPhotos is software bedoeld om online foto albums te maken.

Alle noodzakelijke stappen om een foto album te maken, van het selecteren van foto's tot en met het publiceren daarvan op het web, inclusief de mogelijkheid om foto's te bewerken, tekst en een watermerk toe te voegen, sjablonen (templates) te bewerken, miniaturen (thumbnails) te maken, om uiteindelijk HTML of SVG diashows te genereren.

HTTPhotos Demo

Software bechrijving

De software is georganiseerd rondom 4 tabs waarmee een natuurlijke manier van werken wordt gevolgd:

Foto's Selecteren
Foto Selectie Deze tab is het startpunt, hier worden de fotos geïmporteerd vanaf een geheugenkaart van de camera, een harde schijf, een cdrom. Het voornaamste doel van deze sectie is het selecteren of verwijderen van foto's, het reorganiseren van de volgorde van de foto's in de diashow met behulp van 'drag 'n drop' van miniaturen, het handmatig draaien van foto's als het automatisch, op de EXIF informatie gebaseerde draaien niet werkt.
Foto's bewerken
Foto bewerken Deze tab voorziet in eenvoudige foto bewerking om bijvoorbeeld helderheid en contrast aan te passen. Bijsnijden kan ook, met of zonder behoud van de beeldverhoudingen. Hier worden ook eventueel de teksten toegevoegd die in het uiteindelijke webalbum te zien zullen zijn.
Het aanpassen van de sjablonen
Foto album sjabloon Onder deze tab kunnen de sjablonen worden aangepast. Het is hier mogelijk om een kleur te kiezen, een achtergrond of een lettertype. Daarnaast kan hier een watermerk worden gedefinieerd dat aan alle foto's in het album kan worden toegevoegd. Bovendien kan hier, naast het direct bekijken van het album, het album in een browser worden bekeken.
Foto album maken
Maak foto album Alle foto albums die je hebt gemaakt zijn hier opgevoerd. Klik op een van de albums en het wordt getoond in een webbrowser. Daarnaast wordt hier het uiteindelijke album gemaakt, dat op een lokale harde schijf of online kan worden opgeslagen.

Download

Versie: 4.6

Grootte: 1MB

Systeem vereisten: Windows 95, 98, 2000, NT, XP, Vista, 7, 8, 10


Download HTTPhotos Gallery Software
Computer Easy

FAQ

Als ik een foto album maak, waar wordt dat dan opgeslagen?
Als je klikt op de knop Schrijf naar lokale harde schijf, dan wordt het album gemaakt in de folder Mijn Documenten\httphotos\. Een eenvoudige manier om de exacte plaats te weten te komen, is door te klikken op de naam van het album in de lijst. Daardoor wordt een web browser geopend met dit album. In de adresbalk van de browser staat de juiste 'URL' (in dit geval de folder waar het album zich bevindt).
Kan ik een album maken met HTTPhotos en dat op een commerciële website gebruiken?
Jazeker, je mage een album gemaakt met HTTPhotos plaatsen op elke website, ook commercieel. Overweeg dan een bijdrage, zodat we in staat zijn en blijven om deze gratis foto album software te verbeteren.
Hoe moet ik HTTPhotos opwaarderen naar de laatste versie?
HTTPhotos waarschuwt je als er een nieuwe versie beschikbaar is. Het downloaden en installeren daarvan is voldoende. Het is niet nodig om de oude versie eerst te de-installeren.
Hoe moet ik een foto album maken?
Hier is een 3 stappen scenario om je te helpen bij het maken van je eerste fotoalbum:
  1. Op de "Selecteer Foto's" tab, klik op het "foto's toevoegen" icoon (de eerste klik);
  2. Selecteer de foto's die je in je album wilt gebruiken (je kan CTRL-A gebruiken voor alle foto's in één keer);
  3. Deze selectie wordt getoond als miniaturen, die met 'drag 'n drop' anders kunnen worden geschikt;
  4. Op de "Publiceer op het Web" tab (tweede klik), klik op de "Schrijf naar lokale harde schijf" knop (derde klik).
Raak ik albums kwijt als ik HTTPhotos de-installeer of bij het installeren van een nieuwe versie?
Zeker niet, de-installeren or opwaarderen van HTTPhotos verwijdert geen albums.
Waarom is een 'Gebruikers Account' nodig?
Als je een foto album hebt gemaakt, dan moet je dat online uploaden zodat het via het web kan worden bekeken. Als je een 'Gebruikers Account' maakt op digicamsoft.com, dan kan je je albums op onze web server publiceren.Als je een foto account on digicamsoft.com aanmaakt, kan je een album met slechts één klik online maken!
Klik hier voor meer informatie over foto-webhosting
Vragen? Contact?
Fotografie Forum
Laat ons weten wat je ervan vindt!

Andere gratis Software

Als je HTTPhotos een goed product vindt, dan waardeer je misschien ook Namexif om EXIF gegevens te wijzigen.